Papperskorg finns i alla kontor

papperskorgSaken som finns i vart enda kontor i hela världen är just en papperskorg. Det finns i många olika former och storlekar. De finns med lock, och utan. Det beror helt på hur lat du vill vara när du är på ditt kontor. Du kanske är en sån som kastar pappersbollar ner i din papperskorg och håller räkning på hur många poäng du får. Eller den som vill gå och lyfta locket på sin papperskorg och sedan slänga vad det nu var man skulle slänga, bara för att få den där lilla motionen det innebär. Eller du kanske har en liten papperskorg under skrivbordet med en pedal för att enkelt kunna slänga ner skräpet. Vilken person du än är, hur du än slänger ditt skräp, så är en papperskorg obligatoriskt på ett kontor. Har du ingen papperskorg kommer du snart upptäcka att du behöver en, för det blir snabbt mycket skräp på kontor. Ifall du är petig så kan det till och med vara bra att ha två stycken, en för vanligt skräp och en för pappersåtervinning. Källsorterar du kanske du inte vill springa ut i ett annat rum varje gång du ska slänga ett papper.