Anslagstavla – gör egna bildkollage

anslagstavlaHar du allt för gott om bilder hemma du hade velat sätta upp men inte riktigt vet hur du ska få till det? En anslagstavla behöver inte bara användas till ursprungsidén utan du kan använda din fantasi och skapa egna bildkollage på en anslagstavla. Det finns anslagstavlor i flera olika material och på så sätt har du flera olika möjligheter att välja på.

http://anslagstavla.net/

Den stora fördelen med att använda en anslagstavla att göra bildkollage på är att det alltid är lätt att byta bild eller göra om ditt verk. Efterdom du bara fäster bilderna med magneter eller nålar beroende på vilket material din anslagstavla är gjord av. Magneter låter kanske inte som det snyggaste alternativet är men går du in på en onlinebutik som säljer till exempel pyssel kan du hitta massor utav roliga små saker du kan använda för att göra egna magneter exempelvis. Eller så kan du hitta färdiga magneter som du kan skapa ett personligt bildkollage med.

Du kan också hitta en och annan lite annorlunda och rolig anslagstavla online som kan göra ditt bildkollage ännu mer intressant. Leta runt bland pysselbutiker och kontorsmaterialbutiker online och se om du kan hitta en anslagstavla som passar dig.