Broschyrställ för konferensen

broschyrställSka ni åka på konferens? Då gäller det att ni är väl förberedda och kan håla era föredrag på ett så givande sätt som möjligt. En sak som är viktig när det kommer till föredragen på konferensen är att informationen ni vill få fram kommer fram på ett tydligt sätt. Därför kan det vara bra att införskaffa ett eller flera broschyrställ.

Broschyrställ hjälper dig och dina kollegor att sprida er information på ett organiserat och snyggt sätt som gör att informationen kommer fram snabbt och tydligt till mottagaren. Extra viktigt kan detta vara vid större konferenser, exempelvis då forskare visar upp sina olika resultat. Då behöver mottagarna kunna hålla reda på vem som pratar om vad och då är broschyrställ till oerhörd hjälp. Oavsett om ni arbetar med vetenskap eller ej är ett broschyrställ användbart för att få era besökare att minnas er och era presentationer och seminarier.

Ni kan ta med broschyrer, tidningar, visitkort och andra dokument som är viktiga för er marknadsföring och era kollegors vidare kunskap om er och det ni sysslar med. Ni kan lära er av varandra under konferensen, men endast om ni minns vad som hänt och blivit sagt. Detta är broschyrställ till för.